Onze winkel

Onze winkel is gevestigd in het prachtige Steenbergen. Wij bieden een veelzijdig assortiment aan.

In 2020 kwam helaas het coronavirus in Nederland. Door de overheid werden er maatregelen genomen om de verspreiding te voorkomen. Als eerst werd een intelligent lockdown ingesteld. De horeca werd gesloten en later ook de kappers en schoonheidsspecialisten. Helaas werd later bekend gemaakt in de persconferentie dat alle niet-essentiële winkels ook moesten sluiten. 14 december 2020 19:59u ging de winkeldeur dicht voor klanten.

De volgende dag hebben wij onze bezorgservice opgestart. Voor 16:00u besteld = dezelfde dag in huis. We bouwden een mini webwinkel op WhatsApp en klanten wisten ons snel online terug te vinden. De miniwebwinkel werd al gauw te klein en er kwam een tweede bij voor woonaccessoires en seizoenartikelen.

Na een update waren er ineens 500 artikelen weg. Verward maar enthousiast zijn we deze gaan aanvullen. Een week later waren er weer artikelen weg. Heel naar want de oorzaak van dit probleem konden wij niet vinden.

Later werd tijdens een nieuwe persconferentie click & collect mogelijk gemaakt door de overheid. U bestelt online en kunt makkelijk & snel afhalen bij de winkel op een afgesproken tijdstip. 28 april 2021 kwam er een eind aan de lockdown en mochten alle winkels weer open.

Ondertussen zijn we ons online verder gaan inlezen en werd het tijd voor grover geschud en zijn we deze click & collect winkel gestart.

Helaas was het dan op 19 december 2021 weer raak en moesten de niet essentiele winkels dicht. Ons team is 6 dagen per week bezig met de website aanvullen en bestellingen verwerken. Wij hopen u op deze manier nog beter te kunnen helpen. 

Wanneer deze lockdown voorbij is zien we u graag weer in de winkel terug ! Tot die tijd houden we online contact. :)

Onze site gebruikt cookies